Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Чищення ескалаторів, траволаторів

04 January 2010

Компанія Shaden group надає повний комплекс послуг з чищення ескалаторів, траволаторів.

На думку представника компаній-виробників, самостійні (ручні) методи чищення ескалаторів, траволаторів не тільки не дають якісного результату, але й значно скорочують термін служби ескалаторів. Розчинник руйнує захисне зносостійкі покриття і псує метал. Вода потрапляє на привідний механізм ескалатора, через що він іржавіє і швидко зношується.

Машина для чищення ескалаторів BR 47/35 Esc дозволяє ефективно очищувати ескалатори, траволатори в процесі їхньої роботи. Апарат підходить для очищення ескалаторів і траволаторів багатьох виробників. У комплектацію входить чотири різних комплекти направляючих гребінок, зміна яких дозволяє здійснювати налаштування на різноманітні ескалатори, траволатори.
Для машини фірмою Karcher розроблені спеціальні миючі засоби, протестовані на ескалаторах всіх виробників. Ці засоби призначені для частого чищення полотна ескалаторів, і для грунтовного чищення, що проводиться приблизно раз на півроку.

Наша компанія також може запропонувати Вашій увазі схему чищення ескалаторів з різною періодичністю в залежності від сезону.


 



До списку новин

Останні новини розділу: