Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Розширюємо парк техніки МКСМ-800

10 November 2006

Парк техніки нашої компанії був поповнений багатоцільовою комунально-будівельною машиною МКСМ-800.

МКСМ-800 призначена для навантаження та переміщення ґрунту, сипучих порід, кускових матеріалів, планування ділянок місцевості, прибирання території від снігу та сміття, для транспортно-складських робіт зі штучними вантажами, буріння ям та траншей, буріння свердловин, приготування рухомих бетонних сумішей та інших робіт із допомогою відповідного змінного навісного устаткування.

Компактність та високе маневрування машини дозволяє використовувати її в стіснених умовах. Габаритні розміри МКСМ дозволяють проникати навіть у невеликі прорізи 2,1 м висотою та 1,8 м шириною.

МКСМ ідеально підходить для догляду за тротуарами, пішохідними доріжками, алеями, ринками, під час прокладки комунікацій, роботі із обслуговування доріг та покращення ландшафту.

Невеликі габаритні розміри та вага МКСМ дозволяють легко транспортувати її у вантажному автомобілі чи причепі. При цьому МКСМ може переміщуватись між ділянками роботи своїм ходом.

Купівля такої техніки, на думку керівництва компанії, дозволить знизити вартість певних видів робіт: прибирання великих прилеглих територій, переміщення вантажів.


 



До списку новин

Останні новини розділу: