Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Миття скла

05 January 2010

Миття скла – дуже відповідальне завдання, оскільки від чистоти скла залежить кількість сонячного світла, яке потрапляє в приміщення. Чим світліше приміщення, тим чистіше, привабливіше і затишніше воно для клієнтів, гостей і нас самих. Тому так необхідно слідкувати за чистотою скла.

Миття скла це копітка праця. Для того, щоб вимити скло без розводів, потрібно докласти немало зусиль і користуватися лише якісними професійними засобами, які легко видаляють забруднення з поверхні скла, не залишаючи подряпин.

Наші фахівці якісно і ефективно видалять всі забруднення зі скла, проведуть прибирання швидко, в обумовлений термін. А досвідчені промислові альпіністи, за допомогою професійного спорядження, виконають висотне миття скла із зовнішнього боку будівлі не залежно від поверховості будови і складності завдання, навіть у важкодоступних місцях.

Послуга надається як в комплексі заходів щодо прибирання житлових, офісних та інших приміщень, так і окремо. Ви можете замовити миття скла, як одноразову або регулярну послугу, зв’язавшись з диспетчером по телефону в Києві: 502-39-02.


 



До списку новин

Останні новини розділу: