Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

До Чернівців на пошуки своєї «Червоной рути»

01 February 2010

Клінінгова компанія «Shaden group» почала співпрацю з девелоперською компанією DEPOT Development Group, яка відкрила у м. Чернівці торгівельно-розважальний центр «Depot».

Сервісні співробітники компанії Shaden group приступили до виконання робіт по щоденному обслуговуванню торгівельно-розважального центру «Depot» з 1 лютого 2010. Роботи по щоденному прибиранню торгівельно-розважального центру включають прибирання внутрішніх площ центру, підсобних приміщень, хімчистку, миття вікон і вітрин, прибирання прилеглої території і так далі.

Торгівельно-розважальний центр розташовується в одному з реконструйованих корпусів заводу «Електромаш», за адресою вул. Головна, 265 і складається з 3-х рівнів із загальною площею більше 20 000 м2.

По вдалому розташуванню торгівельного центру, очікувана кількість відвідувачів до 8 тисяч щодня, тому відділом якості і технологій нашої компанії були складені технологічні карти робіт, щоб максимально ефективно використовувати робочі ресурси і технічне оснащення для підтримки високого рівня чистоти на об’єкті.

У будівництві ТРЦ «Depot» використані сучасні технології, що зобов’язують співпрацювати лише з професійними підрядниками.

Джерело: Відділ по роботі з корпоративними клієнтами


 



До списку новин

Останні новини розділу: