Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Прибирання після потопу

24 February 2010

Прибирання після потопу

Що таке потоп має уявлення кожен з нас. Це лихо може спіткати будь-кого, заставши зненацька, оскільки від води, як відомо, порятунку немає. Затопити приміщення може при повені, зливовою водою, водопровідною водою при проблемах з сантехнікою або електроприладами (наприклад, при поломці пральної машини).

Компанія Shaden group має в своєму розпорядженні необхідний досвід, технології та знає, як відновити вашу власність, усунути цвіль і неприємний, затхлий запах та повернути життя в звичну колію після потопу.

Наші кращі, за результатами проходження навчання в тренінг центрі, співробітники, що спеціалізуються на прибиранні після потопу, за допомогою вологопоглинаючої техніки та сушіння,  швидко і професійно приберуть воду або вологу з килимів, підлоги і стін, мінімізуючи руйнування так, що ви відразу зможете повернутися в будинок або офіс. В результаті ваша власність буде збережена, а якість роботи не лише задовольнить вимоги найвимогливіших клієнтів, але і заощадить час і гроші на сперечання із страховими компаніями.

Наша компанія надає такі послуги з прибирання приміщень після потопу:

  • аварійний витяг води (терміновий забір води);
  • усунення цвілі та неприємного, затхлого запаху;
  • вологопоглинання і сушіння;
  • реставрація килимів і килимових покриттів (килимової подушки);
  • чищення килимів, дезодорування, видалення плям фарби та інше.


 



До списку новин

Останні новини розділу: