Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Хімчистка

01 January 2010

Основним призначенням хімчистки є усунення сталого бруду та плям. Хімчистка це не просто процес очищення або очищення м`яких, шкіряних меблів, текстильних виробів  від забруднень, це обробка їх спеціальними сумішами. Процедура хімічного очищення дозволяє зберігати забарвлення,  характеристики предметів інтер`єру. Після хімчистки вироби набувають свіжості, а кольори довго зберігають первинний вигляд, навіть після багатократного чищення.

Мало хто знає, що проведення хімчистки є корисним процесом для виробів, що очищаються, текстилю, килимових покриттів і т. д. Адже під час хімічного чищення видаляється не лише бруд, але і тваринний жир – людський. А оскільки користування виробами в брудному вигляді негативно діє на волокна, що призводить до послаблення їхньої поверхні.

Таким чином, чим менше ми піклуємося про чистоту наших речей, тим швидше виріби стають непридатним для використання.

Більш того, проведення хімічного чищення корисне для наших речей і з точки зору гігієни, оскільки брудні вироби – середовище розмноження бактерій, а хімчистка дозволяє облагороджувати це середовище.

Наші фахівці надають послуги з хімічного очищення килимів, килимових покриттів, м’яких меблів, диванів. А також салонів автомобілів, салонів наземного, повітряного і водного транспорту. Як додаткова послуга можлива обробка антістатіком, дезодорування (усунення неприємного запаху), захист сумішами, які уповільнюють процес забруднення.


 



До списку новин

Останні новини розділу: