Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Експрес чистота

12 March 2010

Співробітники нашої компанії успішно виконали Замовлення на термінове прибирання приміщення на об’єкті “Санофі Авентіс” (Sanofi Aventis), розташованого в бізнес центрі “Прайм”, м. Київ.

“Санофі Авентіс” – найбільша фармацевтична компанія, яка входить в першу трійку фармацевтичних компаній, представлених на ринку України, і є першою фармацевтичною компанією в Європі.

Перед кваліфікованими фахівцями “Shaden group” стояло завдання професійного прибирання головного офісу представництва “Санофі Авентіс” в Україні. Експрес прибирання – це повний перелік клінінгових послуг, які виконуються якісно в максимально короткий термін.

Всі роботи по експрес прибиранню приміщень виконуються нашим персоналом день в день, і починаються після оцінки замовлення, затвердження дати проведення робіт. На об’єкт виїжджають співробітники відділу експрес обслуговування, які спеціалізуються на всіх видах прибиральних робіт. А оскільки в експрес-бригади потрапляють лише кращі сервісні співробітники компанії, що пройшли навчання і склали внутрішні іспити, якість виконання робіт залишається на найвищому рівні.

Виходячи з того, що фронт робіт задається замовником безпосередньо на місці прибирання, разом з експресом-бригадою виїжджає менеджер, який після огляду об’єкту, уточнює у замовника об’єм клінінгових послуг, бажаний результат і місце розміщення інвентаря.

Після цього менеджер інструктує бригаду про нюанси об’єкту, порядок виконання і терміни здачі робіт, а сервісні співробітники приступають до роботи. Після виконання замовлення об’єкт приймає співробітник відділу якості нашої компанії і, за результатами даної перевірки, об’єкт приймає Замовник.

Експрес прибирання приміщення площею 2500 квадратів в бізнес центрі “Прайм” виконувалося сервісними співробітниками нашої компанії в обмежений термін – 5 годин. У прибиранні було задіяно 25 співробітників відділу експрес обслуговування і 3 менеджери.

Клієнт залишився задоволений результатами виконаної роботи, оскільки ми, надаючи клінінгові послуги, втілюємо у життя наш девіз «Бездоганна чистота – твій світ!».


 



До списку новин

Останні новини розділу: