Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Творчий клінінг

05 January 2010

Творчі послуги – це послуги, що виділяються новою формою передачі ідеї,  яка  раніше не використовувалася.

Ознаки творчого клінінгу:

1. Візуальна аналогія. Відповідність форменого одягу співробітників, тематиці заходу або концепції закладу.

2. Використання гумору. Гумористичні ситуації можуть реалізовуватися на рівні персонажів, ігрових сценаріїв і т.д. По своїй природі гумор передбачає ту чи іншу нестандартну ситуацію, яка, як правило, добре запам’ятовується і не викликає неприйняття. Друга важлива особливість фактора гумору є його зв’язок з позитивними емоціями.

3. Змістова аналогія. Це методи впливу на рівні несвідомого сприйняття. Використання відповідної ідеї поведінки – жести, міміка, особливості характеру руху.

4. Впевненість. Важливим елементом виступає впевненість споживача, в тому, що “спосіб вирішення проблеми” є ефективним, простим і швидким. При цьому використовується метод “Акцент на простоті та швидкості отримання ефекту”. Безумовно, це тільки початок в описі варіантів креативних рішень. Для кожного окремого клієнта це рішення унікальне.

Ми розуміємо, що таке творчі рішення. І розуміємо, що таке професійний гарний клінінг. Наша спеціалізація – створення успішних проектів незалежно від сфери застосування. На відміну від тисяч інших клінінгових компаній ми розуміємо, що потрібно кожному клієнту, навіть якщо він сам цього не знає. Беремося за проект, тільки якщо він буде приносити користь.


 



До списку новин

Останні новини розділу: