Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Оголошуємо бойкот пилу: проводимо генеральне прибирання

19 April 2010

З приходом весни зросла кількість замовлень на проведення генерального прибирання від приватних осіб. В першу чергу це пов’язано з тим, що в наші квартири стало проникати більше світла, яке освітлює недоліки: засалені м’які меблі, тьмяні килими і т. д., а нам хочеться повертатися і проводити час в чистому приміщенні, де мінімум пилу і бруду.

Сервісні співробітники компанії Shaden group у складі експрес бригад виконують такий основний перелік робіт по генеральному прибиранню квартир:

  • видалення пилу з усіх вертикальних і горизонтальних поверхонь;
  • миття вікон, підвіконь, відкосів;
  • миття дверей, наличників, плінтусів;
  • миття кухонь;
  • миття ванних кімнат, дезинфекція туалетів;
  • миття скляних, дзеркальних поверхонь і освітлювальних приладів.

Експрес бригада у складі 4-х чоловік 30 березня провела генеральне прибирання квартири площею 80 кв.м., що розташована за адресою в Києві вул. Драгомірова, 2. Прибирання приміщення проводилося із застосуванням якісної хімії і професійного устаткування, яке дозволяє ефективно очистити поверхні не лише від пилу, бруду, але й інших навіть дуже стійких забруднень. Виконання робіт зайняло 6 годин.

6 квітня наша експрес бригада виконувала генеральне прибирання на іншому об’єкті, що по вул. Щорса. Господар приміщення, квартири площею 140 кв.м., являється нашим постійним клієнтом. Робота проводилася 4-ма сервісними співробітниками протягом 5 годин.


 



До списку новин

Останні новини розділу: