Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-центр / Новини компанії

Зимові послуги

13 January 2010

Наша компанія виконує повний перелік зимових послуг, серед яких прибирання снігу, очищення дахів від бурульок, очищення килимових покриттів від солі.

Прибирання снігу

Фахівці компанії Shaden group надають широкий спектр послуг з прибирання снігу. Це прибирання снігу і бурульок з дахів будівель, послуги і екстрені послуги сервісного працівника для прибирання снігу, послуги експрес снігоприбиральної бригади. А також послуга фронтального навантажувача «Білорусь», послуга комунальної машини МКСМ-800 (тип «Сatepillar»). І послуги з вивозу снігу з ручним вантаженням автомашиною «ЗІЛ», послуги з вивозу снігу з механізованим вантаженням автомашиною «КАМАЗ».

Очищення дахів від бурульок

Проведення робіт по очищенню дахів у зимовий період є необхідним заходом, який запобігає руйнуванню фасаду будівлі унаслідок розриву льодом, попереджає пошкодження несучої конструкції під вагою снігу, льоду та мимовільний схід цих мас.

Наші професіонали швидко та якісно очистять дахи від бурульок, запобігаючи їх падінню, убезпечивши таким чином припарковані під будівлею машини і пішоходів, а також виступаючі балкони та інші елементи споруди.

Очищення килимових покриттів від солі

Сервісні співробітники нашої компанії впораються з роботами будь-якої складності по очищенню килимових покриттів від солі, бруду і води в зимовий період. При цьому килими не лише очищаються від забруднень, але і покриваються спеціальними захисними засобами.  Наші працівники використовують лише сертифіковану хімію і професійне устаткування, що дозволяє ефективно очищати і доглядати за килимами.


 



До списку новин

Останні новини розділу: