Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133

Прес-релізи

Shaden Group завершує прибирання п’ятизіркового готелю InterСontinental Kiev

Київ, 14 липня 2009 р. – представники клінінгової компанії Shaden Group оголосили про швидке закінчення робіт із післябудівельного прибирання п’ятизіркового готелю InterСontinental Kiev, девелопером якого є компанія «Ярославів Вал».

Це буде третій міжнародний готельний бренд, що скористався послугами компанії Shaden Group і третій міжнародний готельний бренд, представлений на ринку нерухомості Києва.

У 2007 році компанія надала послуги із післябудівельного прибирання п’ятизіркового готелю St. Sofia Hyatt Regency (234 номери) готельного оператора Hyatt International.

На початку 2007 року після проведення прибиральних робіт компанією Shaden Group також був уведений у експлуатацію чотиризірковий готель «Рівьєра на Подолі» (80 номерів), що знаходиться під керівництвом компанії-девелопера «Ярославів Вал».

У 2005 році були завершені роботи із прибирання після реконструкції чотиризіркового готелю Radisson SAS Hotel (225 номерів).
«Shaden Group є єдиною українською компанією, що співробітничала з усіма світовими готельними операторами, що представлені на ринку України», – прокоментував Денис Кіш, генеральний директор компанії Shaden Group, – «Співробітництво із такими брендами, як Hyatt International, Radisson SAS, InterСontinental, відкриває перед нами нові горизонти. Ми будемо вкладати всі сили в подальший розвиток підприємства для відповідності міжнародним торговим маркам».

Відповідно до наданої інформації, за час співробітництва із готельними операторами,загальна кількість прибраних компанією Shaden Group площ складає 90 тыс. кв. м.
Із них 60% складає номерний фонд, 20% – зони ресторанів, кафе, SPA-салонів, фітнес-центри, басейни, 15% – побутові приміщення та 5% – фасадні роботи.

Компанія Shaden Group працює у сфері послуг із 2001 року та входить до п’ятірки лідерів клінінгового бізнесу в Україні.

Сьогодні, маючи досвід надання клінінгових послуг представникам світових готельних мереж, компанія Shaden Group планує ще ряд робіт із після будівельного прибирання готелів, будівництва та реконструкція яких має завершитись до початку «Євро-2012».