Отримати консультацію або зробити заказ: тел. : 38044 502 3902, 38044 586 4133
e-mail:    [email protected]


Прес-релізи

Чистий подарунок від щирого серця

Київ, 23 липня 2009 р. – Shaden Group провела благодійне прибирання дитячого будинку «Колиска дитячої надії».

Цей дитячий будинок, що розташований в с. Новосілки Києво-Святошинського району, повністю утримується за рахунок благодійних внесків фізичних та юридичних осіб.

У межах благодійної акції спеціалісти компанії Shaden Group провели генеральне прибирання будівлі: прибрали всі приміщення, провели хімчистку килимів, іграшок, меблів, помили вікна, почистили та продезінфікували ванні кімнати.

Під час проведення робіт були задіяні 20 навчених сервісних співробітників компанії Shaden Group. Використовувалась найбільш сучасна притиральна техніка, інвентар, хімічні засоби – безпечні для здоров’я, гіпоалергенні, призначені для прибирання в приміщеннях для дітей.

«Ми постарались виконати весь комплекс робіт максимально оперативно та якісно, – розповідає керівник відділу експрес-обслуговування Володимир Степанов. – Для проведення прибирання були залучені найдосвідченіші спеціалісти – це дає впевненість у якості зробленого. Адже діти – найголовніше в нашому житті, і якщо є можливість зробити їх щасливішими, здоровішими та веселішими, ми просто не можемо не скористатись нею».

Денис Кіш, генеральний директор компанії Shaden Group, додав: «Наша компанія робить перші кроки в сфері благодійності, та почали ми із допомоги дітям».
Найближчим часом компанія Shaden Group планує проведення ряду благодійних акцій, метою яких є допомога дітям.

Джерело: Департамент маркетингу